TEBAR VLOER 

VERWARMING

DE NR1 DUURZAME VERWARMINGSTECHNIEK!

BINNEN 24hr EEN AFSPRAAK! 

BINNEN 2 WEKEN VLOERVERWARMING!

   


VERWARMen

+

  KOELen

Vloerverwarming


Uit onderzoeken blijkt dat vloerverwarming nog steeds de populairste manier is op uw huis te verwarmen en tevens te koelen.

 

Met vloerverwarming/koeling geniet u  van de volgende voordelen:

 •  Minder stofcirculatie
 •  Bespaar tot 30% tov radiatoren
 • Efficiëntere warmte afgifte
 •  Groter warmte (koeling) afgifte oppervlak
 • Meer leefruimte door  verwijderen radiatoren
 • Warme of koele voeten = COMFORT
 • Water in buizen houd temperatuur vast
 • Ook geschikt om te koelen icm warmtepomp

Vloerverwarming in zandcement dekvloer

Het frezen van vloerverwarming in een zandcement dekvloer meestal binnen slechts één dag uitgevoerd. Deze methode biedt een snelle en effectieve manier om comfortabele warmte in huis te brengen zonder lange wachttijden,waardoor minimalisatie van overlast voor de bewoners mogelijk is. Deze snelle installatie maakt het renoveren of upgraden van vloerverwarmingssystemen een haalbare en voor de hand liggende keuze.

Vloerverwarming op Tackerplaten

Vloerverwarming op Tackerplaten is een efficiënte en betrouwbare methode om warmte te leveren aan woningen en commerciële ruimtes. Bij dit systeem worden de verwarmingsbuizen stevig bevestigd aan geïsoleerde Tackerplaten die direct op de bestaande vloer worden gelegd. De Tackerplaten dienen als isolatielaag en zorgen voor een optimale warmteverdeling over de vloer. Het installatieproces is snel en eenvoudig, waardoor het geschikt is voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

 

Vloerverwarming op beton

Het frezen van vloerverwarming in een zandcement dekvloer meestal binnen slechts één dag uitgevoerd. Deze methode biedt een snelle en effectieve manier om comfortabele warmte in huis te brengen zonder lange wachttijden,waardoor minimalisatie van overlast voor de bewoners mogelijk is. Deze snelle installatie maakt het renoveren of upgraden van vloerverwarmingssystemen een haalbare en voor de hand liggende keuze.


Vloerverwarming op houten vloer (Fermacell)

Vloerverwarming op Fermacell platen biedt een duurzame en efficiënte manier om woningen en commerciële ruimtes te verwarmen. Met dit systeem worden de verwarmingsbuizen nauwkeurig geplaatst op Fermacell platen, die vervolgens worden geïnstalleerd bovenop de bestaande vloerconstructie. Deze methode biedt geluidsdemping en een uitstekende thermische geleidbaarheid, waardoor de warmte gelijkmatig over de vloer wordt verspreid. Dankzij de hoge drukvastheid en stabiliteit van Fermacell platen is het systeem geschikt voor verschillende soorten vloerafwerkingen, zoals tegels of pvc. De installatie van vloerverwarming op Fermacell platen is efficiënt en kan binnen een kort tijdsbestek worden voltooid.

VLOERVERWARMING IN ZANDCEMENT FREZEN

Vanaf

€99

 •  Vooropname
 •  Verdeler : Staal/Kunststof 
 •  GrundFos/Wilo pomp     energiezuinig
 • 16mm! PE-RT 5 laags buizen
 • Systeem word afgevuld en ontlucht indien mogelijk

VLOERVERWARMING OP BETON

Vanaf

€299

 • Vooropname
 • Tacker isolatie platen of netten  
 • Verdeler : Staal/Kunststof 
 • GrundFos/Wilo pomp energiezuinig
 • 16mm! PE-RT 5 laags buizen
 • Systeem word afgevuld en ontlucht indien mogelijk
 • INCLUSIEF STORTEN 5CM ZANDCEMENT DEKVLOER

VLOERVERWARMING OP HOUT

Vanaf

€299

 • Vooropname
 • Inclusief Fermacell 3,5 mm platen
 • Inclusief montage  Fermacell platen 
 • Verdeler : Staal/Kunststof 
 • GrundFos/Wilo pomp energiezuinig
 • 16mm! PE-RT 5 laags buizen 
 • Systeem word afgevuld en ontlucht indien mogelijk

SNEL EEN OFFERTE IN UW MAILBOX?

KLANTEN VERTELLEN

ONZE KLANTEN aan het woord!

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
Jasper Bijlsma
Jasper Bijlsma
2022-09-28
Dit bedrijf is echt een aanrader. Onze vloer ligt er echt super strak in, en door de goede communicatie en begeleiding is alles soepeltjes verlopen👌👌 Top kwaliteit!
Daphne x
Daphne x
2022-09-18
Wat een toppers werken er bij Tebar! Ze hebben bij ons keurig de vloerverwarming gemaakt. Nette, hardwerkende vakmensen met een hart van goud. Ook als er nog iets aangepast moet worden, staan ze meteen op de stoep en herstellen dit meteen. Wat een topservice!! Wil je betrouwbare mensen die echt secuur zijn, dan kan ik Tebar Group zeker aanraden!
Pim Moolenaar
Pim Moolenaar
2022-09-12
Onlangs hebben wij door Tebar Group onze vloerverwarming laten vervangen en een nieuwe tegelvloer laten plaatsen. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en producten die zij geleverd hebben. De vloerverwarming zaten er binnen een week in! Ze werken netjes, komen afspraken na, en het is makkelijk en snel schakelen met ze. Vragen worden snel en helder beantwoord. Ook een telefoontje achteraf of we tevreden waren en misschien tips voor ze hadden, heel attent! Kortom; zeker een aanrader wil je je vloer aanpakken!
Beti Bo
Beti Bo
2022-09-06
Na plaatsing van mijn zoekopdracht voor het vervangen van de verdeelunit vloerverwarming nam Tebar binnen een dag contact op om een afspraak te maken voor een vooropname welke in dezelfde week al kon gebeuren. De dag na de vooropname kreeg ik de offerte al binnen welke er goed uitzag. Na de opdracht konden zij de klus nog in dezelfde week uitvoeren, dus alles super snel en voor een nette prijs gedaan. Zoek je een goed en betrouwbaar bedrijf voor je klus dan raad ik je beslist Tebar Group aan.
Liset Lodder
Liset Lodder
2022-08-15
Vorige week de mannen Tebar Group over de voer gehad voor vloerverwarming en tegels. Supermannen zijn het!!! Werken netjes,hard en dat in die bloedhitte. Alles ging in goed overleg en het was nooit te veel als je vragen had. Tegels donderdag besteld, maandag al geleverd!!!! Vloerverwarming ook mooi aangesloten..... ze waren iets vergeten en de volgende dag werd dat gelijk opgelost. Echt een aanrader dit bedrijf!!!!!
Ricardina Fortes Soares
Ricardina Fortes Soares
2022-07-21
Gisteren is onze project met Tebar group afgerond. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Zij hebben in onze nieuwe woning vloerverwarming en Klik PVC aangelegd, in alle 3 verdiepingen. Contact met hun is altijd goed geweest: zij reageren snel en komen zelf langs om elke situatie ter plaatse te beoordelen. Ook denken zij met ons mee: zo wouden wij de vloerverwarming hebben die wij later aan een duurzaam systeem kunnen omzetten. Hiervoor zijn wij goed door hun geïnformeerd naar de mogelijkheden. De levering van de PVC was niet goed gegaan (een paar pakken waren beschadigd). Dit hebben zij gelijk binnen 24uur gecorrigeerd. Zij hebben heel goed naar onze wensen geluisterd en tijdens de uitvoering was er continue communicatie. Alle betrokken medewerkers werken goed samen. Aan het einde hebben wij alles nog samen doorgelopen. Dit vonden wij heel prettig, dit geeft voor ons aan dat zij voor kwaliteit en goed service gaan. Wij raden zeker Tebar group aan. Ze zijn snel, flexibel en komen hun afspraken na.
Tianlei Miao
Tianlei Miao
2022-06-23
Quality and fast work! Perfect service. These guys really know what they are doing. When they arrived, the house was not fully cleaned up. They helped a lot with the cleaning such as laminate removal. Menke really thinks at the customer side, that is appreciated. Two-floor milling and installing work was finished within one day. Nothing more can be expected. Now I can continue the rest renovation work without any delay.
Barat Ebrahimi
Barat Ebrahimi
2022-06-19
Uitstekende service , mooie showroom en goed advies. Goede uitleg gekregen over verschillende pakketten die er mogelijk zijn.
Sapna Nabizada
Sapna Nabizada
2022-06-01
We waren op zoek naar een partij die alles voor ons kon uitvoeren en op korte termijn. Menke heeft ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. Tijdens de vooropname kwamen ze kijken of alles goed voorbereid was. Er werd geadviseerd om ivm warmtepomp te gaan voor hoofdverwarming en minimaal 16mm buizen met een hart op hart afstand van 10cm. Ze hebben prettig met ons meegedacht over hoe we konden zorgen voor een optimaal rendement van de voerverwarming icm warmtepomp en onze reeds liggende zonnepanelen. Echt een aanrader en het is een leuke deal geworden door de combinatiekorting die we kregen doordat we ook onze tegelvloer en badkamer hebben laten doen door ze.
Glenn K
Glenn K
2022-03-17
Leveren professioneel werk en staan je duidelijk te woord

NIET ZEKER WAT VOOR VLOER ER LIGT? GEEN PROBLEEM!

ONZE TEAMS KOMEN DOOR HEEL NEDERLAND EN KUNNEN LANGSKOMEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE ANALYSE VAN UW PROJECT!

LAAT UW gegevens achter 

GRATIS EN VRIJBLIJVEND!

Naam *
E-mail *
Woonplaats *
Telefoon *
Geschatte aantal m2
Wat voor type ondergrond ligt er momenteel ? 
Maak hier je keuze
 • Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, nader te bepalen tijdens gratis vooropname
 • Ik heb een zandcement dekvloer
 • Ik heb een betonnen ondergrond
 • Ik heb een houten ondergrond
Bericht/toelichting
0 of 1000
Drag and drop files here
or
Call Now Button