TEGEL VLOEREN

Een geweldige combinatie met vloerverwarming!

Laat u verrassen en geniet snel van een prachtige verwarmde of zelfs gekoelde tegelvloer.

Onze All-in pakketten zijn inclusief tegels en materiaal, succes gegarandeerd!

VOORDELEN & TEGEL FEITEN

TIJDLOOS, STIJLVOL, LUXE EN UITERMATE VEEL WOONCOMFORT. IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING BIED EEN TEGEL VLOER VEEL VOORDELEN. 


BESTE GELEIDER VAN ENERGIE OF WARMTE

HUISDIER VRIENDELIJK

 GOED BESTAND TEGEN WATER EN KRASSEN

VOELBARE STRUCTUUR

slijtvast & duurzaam

natuurlijke uitstraling met realistische houtlook

 diverse formaten en zelfs mix tegel vloeren  


TEGEL VLOER ONDERHOUD & REINIGEN

Uw tegelvloer kan tegen een glaswater. Daarom zie je in veel keukens vaak tegels. Gewoon wat lauw warm water zonder teveel schoonmaakmiddel. Dit blijft namelijk op de tegel achter als residu en kan een dunne filmlaag vormen die juist vuil aantrekt.

DUURZAAM NU EN LATER

Een tegel vloer is de beste geleider als het op warmte afgeven of juist koeling bieden aankomt. Dit is in combinatie met bv een warmtepomp de meest efficiënte keuze. 

PERSOONLIJK ADVIES


Smaak is persoonlijk. Gelukkig maar ander zou ons werk eerder saai worden. We laten ons verassen door prachtige kleur samenstellingen. 


"Hoe zou die visgraat staan met wat speelgoed erop? Word het dan niet snel te druk?" 


"Hoe combineert de tegel straks met de keuken?"

KWALITEIT EN MAATWERK

Wij staan voor kwaliteit en maatwerk, vernieuwende oplossingen bedenken en het realiseren van mooie projecten. 


Neem gerust een kijkje naar onze Google reviews.

 

We zijn er best een beetje trots op

LUXE EN STIJLVOL

Exclusief, stijlvol, subtiel, comfortabel en toch solide uw Keramische Tegelvloer heeft het allemaal! 


Maak uw tegelvloer af met een strakke RAL kleur MDF plint. 


Trek het accent van de tegel door tegen de muur door een exclusieve tegel plint gesneden uit uw gekozen tegels.

VOOROPNAME

Tijdens de vooropname weten we precies wat uw wensen zijn. 


Het is de hoogste tijd voor Tebar om op locatie mee te kijken. Zo kijken we bijvoorbeeld of het aantal m2 en de voorbereidingen voldoende zijn voor een soepel verloop van uw project!

HET OVERZICHT

ONZE ALL-IN PAKKETTEN ZIJN ER OM U TE LATEN GENIETEN ZONDER ZORGEN. ZO WEET U SNEL WAAR U AAN TOE BENT. U HOEFT ZICH GEEN ZORGEN TE MAKEN OVER MATERIAAL, VOEGSEL ETC.


ONZE OFFERTE IS PAS DEFINITIEF ALS WE ZELF ZIJN KOMEN NAMETEN. ZO WAARBORGEN WE KWALITEIT EN NEMEN U alle zorgen UIT HANDEN.

COMFORT

TEGEL VLOER

per m2

€ 79,95

 • Vooropname
 • Tegellijm
 • Voegsel
 • Levering tegels aan huis
 • Garantie tegels
 • Garantie legkwaliteit
 • Tegel Levelling Clips
 • Basis collectie tegels tot 75x75 inbegrepen

LUXURY

TEGEL VLOER

per m2

€ 89,95

 • Vooropname
 • Tegellijm
 • Voegsel
 • Levering tegels aan huis
 • Garantie tegels
 • Garantie legkwaliteit
 • Tegel Levelling Clips
 • Diverse KingSize tegels en Houtlooks inbegrepen

SUPREME

TEGEL VLOER

per m2

€ 119,95

 • Vooropname
 • Tegellijm
 • Voegsel
 • Levering tegels aan huis
 • Garantie tegels
 • Garantie legkwaliteit
 • Tegel Levelling Clips
 • Ruime keuze XL TEGELS inbegrepen

TEGEL PLINT

per m1

€ 39,95

 • recht of afgerond
 • geëmailleerd
 •  Inclusief montage !

Heeft u andere vragen, tips of opmerkingen?

U WILT ONZE TEGELS EERST ZIEN EN VOELEN? 

TERECHT, ELKE TEGEL IS ANDERS EN VOELT ANDERS!

We laten u op het gemak rondkijken en helpen u graag.

KLANTEN VERTELLEN

ONZE KLANTEN aan het woord!

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
Jasper Bijlsma
Jasper Bijlsma
2022-09-28
Dit bedrijf is echt een aanrader. Onze vloer ligt er echt super strak in, en door de goede communicatie en begeleiding is alles soepeltjes verlopen👌👌 Top kwaliteit!
Daphne x
Daphne x
2022-09-18
Wat een toppers werken er bij Tebar! Ze hebben bij ons keurig de vloerverwarming gemaakt. Nette, hardwerkende vakmensen met een hart van goud. Ook als er nog iets aangepast moet worden, staan ze meteen op de stoep en herstellen dit meteen. Wat een topservice!! Wil je betrouwbare mensen die echt secuur zijn, dan kan ik Tebar Group zeker aanraden!
Pim Moolenaar
Pim Moolenaar
2022-09-12
Onlangs hebben wij door Tebar Group onze vloerverwarming laten vervangen en een nieuwe tegelvloer laten plaatsen. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en producten die zij geleverd hebben. De vloerverwarming zaten er binnen een week in! Ze werken netjes, komen afspraken na, en het is makkelijk en snel schakelen met ze. Vragen worden snel en helder beantwoord. Ook een telefoontje achteraf of we tevreden waren en misschien tips voor ze hadden, heel attent! Kortom; zeker een aanrader wil je je vloer aanpakken!
Beti Bo
Beti Bo
2022-09-06
Na plaatsing van mijn zoekopdracht voor het vervangen van de verdeelunit vloerverwarming nam Tebar binnen een dag contact op om een afspraak te maken voor een vooropname welke in dezelfde week al kon gebeuren. De dag na de vooropname kreeg ik de offerte al binnen welke er goed uitzag. Na de opdracht konden zij de klus nog in dezelfde week uitvoeren, dus alles super snel en voor een nette prijs gedaan. Zoek je een goed en betrouwbaar bedrijf voor je klus dan raad ik je beslist Tebar Group aan.
Liset Lodder
Liset Lodder
2022-08-15
Vorige week de mannen Tebar Group over de voer gehad voor vloerverwarming en tegels. Supermannen zijn het!!! Werken netjes,hard en dat in die bloedhitte. Alles ging in goed overleg en het was nooit te veel als je vragen had. Tegels donderdag besteld, maandag al geleverd!!!! Vloerverwarming ook mooi aangesloten..... ze waren iets vergeten en de volgende dag werd dat gelijk opgelost. Echt een aanrader dit bedrijf!!!!!
Ricardina Fortes Soares
Ricardina Fortes Soares
2022-07-21
Gisteren is onze project met Tebar group afgerond. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Zij hebben in onze nieuwe woning vloerverwarming en Klik PVC aangelegd, in alle 3 verdiepingen. Contact met hun is altijd goed geweest: zij reageren snel en komen zelf langs om elke situatie ter plaatse te beoordelen. Ook denken zij met ons mee: zo wouden wij de vloerverwarming hebben die wij later aan een duurzaam systeem kunnen omzetten. Hiervoor zijn wij goed door hun geïnformeerd naar de mogelijkheden. De levering van de PVC was niet goed gegaan (een paar pakken waren beschadigd). Dit hebben zij gelijk binnen 24uur gecorrigeerd. Zij hebben heel goed naar onze wensen geluisterd en tijdens de uitvoering was er continue communicatie. Alle betrokken medewerkers werken goed samen. Aan het einde hebben wij alles nog samen doorgelopen. Dit vonden wij heel prettig, dit geeft voor ons aan dat zij voor kwaliteit en goed service gaan. Wij raden zeker Tebar group aan. Ze zijn snel, flexibel en komen hun afspraken na.
Tianlei Miao
Tianlei Miao
2022-06-23
Quality and fast work! Perfect service. These guys really know what they are doing. When they arrived, the house was not fully cleaned up. They helped a lot with the cleaning such as laminate removal. Menke really thinks at the customer side, that is appreciated. Two-floor milling and installing work was finished within one day. Nothing more can be expected. Now I can continue the rest renovation work without any delay.
Barat Ebrahimi
Barat Ebrahimi
2022-06-19
Uitstekende service , mooie showroom en goed advies. Goede uitleg gekregen over verschillende pakketten die er mogelijk zijn.
Sapna Nabizada
Sapna Nabizada
2022-06-01
We waren op zoek naar een partij die alles voor ons kon uitvoeren en op korte termijn. Menke heeft ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. Tijdens de vooropname kwamen ze kijken of alles goed voorbereid was. Er werd geadviseerd om ivm warmtepomp te gaan voor hoofdverwarming en minimaal 16mm buizen met een hart op hart afstand van 10cm. Ze hebben prettig met ons meegedacht over hoe we konden zorgen voor een optimaal rendement van de voerverwarming icm warmtepomp en onze reeds liggende zonnepanelen. Echt een aanrader en het is een leuke deal geworden door de combinatiekorting die we kregen doordat we ook onze tegelvloer en badkamer hebben laten doen door ze.
Glenn K
Glenn K
2022-03-17
Leveren professioneel werk en staan je duidelijk te woord

ONTVANG GRATIS EEN 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Naam *
E-mail *
Woonplaats *
Telefoon *
Geschatte aantal m2
Wat voor type ondergrond ligt er momenteel ? 
Maak hier je keuze
 • Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, nader te bepalen tijdens gratis vooropname
 • Ik heb een zandcement dekvloer
 • Ik heb een betonnen ondergrond
 • Ik heb een houten ondergrond
Bericht/toelichting
0 of 1000
Drag and drop files here
or
Call Now Button