UW NIEUWE PVC VLOER

PVC VLOEREN en VLOERVERWARMING!

BINNEN 24hr EEN AFSPRAAK!

BINNEN 2 WEKEN EEN NIEUWE PVC VLOER!

bestsellersHet Overzicht

BIJ TEBAR LOPEN ALLE WERKZAAMHEDEN WÉL SOEPEL IN ELKAAR OVER. WE ZIJN FLEXIBEL WANNEER HET NODIG IS

 

UW PROJECT ZO EFFICIËNT EN NAUWKEURIG MOGELIJK UITVOEREN IS ONS GEMEENSCHAPPELIJKE DOEL. 


FACTOREN ALS COMMUNICATIE, EXPERTISE EN PASSIE GEVEN HIERBIJ DE DOORSLAG.

 

HET IS DEZE MIX DIE DE BASIS VORMT VOOR EEN SCHITTEREND EIND RESULTAAT!

LUXURY

PLAK PVC VLOER 

per m2

€ 69,95 

 • Voorstrijk
 • Egaliseren
 • Incl. lijm & materiaal
 • Leggen PVC vloer
 • Tot 15 jaar garantie
 • 24 maanden leggarantie
 • Goed combineerbaar met vloerverwarming
 • 0.5 mm toplaag inbegrepen

SUPREME

PLAK PVC VLOER 

per m2

€ 74,95 

 • Voorstrijk
 • Egaliseren
 • Incl. lijm & materiaal
 • Leggen PVC vloer
 • Tot 15 jaar garantie
 • 24 maanden leggarantie
 • EMBOSSED - structuur
 • Visgraat inbegrepen 
 • Goed combineerbaar met vloerverwarming 

Heeft u andere vragen, tips of opmerkingen?

ONZE PVC COLLECTIES IN HET ECHT ZIEN? MAAK SNEL EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM


TEBAR MAAKT VAN UW PROJECT EEN SUCCES!

SAMEN MET UW ADVISEUR STEMT U DE KLEUREN OP ELKAAR AF.

VOEL DE STRUCTUUR VAN DE EMBOSSED COLLECTIES.

MET ONZE PVC ALL-IN LEG PAKKETTEN WEET U DIRECT WAAR U AAN TOE BENT!

VOORDELEN     & FEITEN

je kan er niet omheen dat de pvc vloer mateloos populair is.


laat u verassen door de scherpe prijzen van onze pvc vloer All-In pakketten. 


binnen 2 weken genieten van woon comfort in optima forma. Bij tebar group kan het.

PVC ONDERHOUD & REINIGEN

 • Makkelijk reinigbaar
 • Kan tegen een stootje
 • PVC reiniger (handleiding altijd opvolgen(

DUURZAAM NU & LATER

In combinatie met Tebar Vloerverwarming kunt u ook de warmtepomp installeren en genieten van uw Klik of Plak PVC vloer!
Zo bespaart u niet alleen door de vloerverwarming, maar ook nog eens extra door de installatie van een warmtepomp.

PERSOONLIJK ADVIES

Smaak is persoonlijk en verschillend. Gelukkig maar ander zou ons werk misschien wat saai worden. We laten ons verassen door prachtige kleur samenstellingen. 
"Hoe zou die visgraat staan met wat speelgoed erop? Word het dan niet snel te druk?" 
"Hoe combineert de tegel straks met de keuken?"


KWALITEIT & MAATWERK

Kwaliteit zorgt voor lange termijn. Lange termijn zorgt voor tevreden klanten. 
Neem gerust een kijkje naar onze reviews.
We zijn er best een beetje trots op

LUXE EN STIJLVOL 

Laat u verrassen door ons prachtige natuursteen! (Maatwerk in eigen productie)

Maak het geheel af met een strakke zwarte of tijdloze witte plint in een RAL kleur gespoten. 

Kies een vensterbank passend bij uw Tegel of Pvc Vloer en verbaas u over onze tarieven!

EGALISEREN INBEGREPEN

Onze PLAK PVC All-In pakketten zijn uiteraard inclusief 3mm egalisatie. 
Dit zodat u straks kunt genieten van een strakke pvc vloer en wellicht nog meer informeer naar onze diensten en stapelkortingen! 

 PVC enorm populair


In combinatie met vloerverwarming of zelfs koeling en een warmtepomp is een PVC Vloer een voor de hand liggende keuze. Plak PVC vloeren hebben ook nog eens een comfortabel loopgeluid.

Voornamelijk verlijmd PVC dat op de basisvloer (bijvoorbeeld beton, zandcement) wordt geplakt. Dit zorgt voor een hoge dichtheid en minder geluid, dat komt doordat het PVC rechtstreeks op de vloer geplaatst wordt.

Bij klik PVC (lijkt enigszins op laminaat) is het juist de ondervloer dat het geluid dempt. Een goede ondervloer (indien nodig) in combinatie met de juiste PVC vloer, zorgt ervoor dat er een geluidsreductie van 10dB of meer wordt gerealiseerd.

Tebar Group levert verlijmd PVC en click PVC. Welke van deze twee soorten het beste bij u past, ligt aan uw wensen en voorkeuren. 

De overeenkomsten tussen PLAK PVC en CLICK PVC

 • Zowel plak PVC als click PVC zijn sterke kunststof vloeren.
 • Het is een uitstekend alternatief voor laminaat, en beter te combineren met Vloerverwarming.
 • Beide soorten zijn te verkrijgen met een realistische houtlook of tegellook.

PLAK PVC

Een verlijmde PVC vloer wordt vastgelijmd op de dekvloer. Er is hierbij geen speciale ondervloer voor nodig. Plak PVC zijn flexibele stroken waarbij het belangrijk is dat de ondergrond vlak (egaal) is.

Doordat het niet zwevend wordt gelegd ontstaat er weinig tot geen contactgeluid.

Het egaal maken van de dekvloer is altijd nodig. Daarom is de egalisatie standaard inbegrepen bij onze Tebar Plak PVC All-in paketten.Voordelen

 • Het kan zonder naden gelegd worden
 • Het is meer geluiddempend dan click PVC
 • Het is beter waterbestendig dan de click variant
 • Wil of heb je vloerverwarming? Een verlijmde PVC vloer laat makkelijker de warmte door en werkt dus efficiënter, ook met bv een warmtepomp.

KLIK PVC

Bij click PVC klik je de planken in elkaar, zoals je dat bij laminaat ook doet. Bij click PVC gebruik je een ondervloer vanwege de click verbinding in de plank. Dit zorgt ervoor dat het pakket uiteindelijk dikker is dan bij verlijmd PVC.

Voordelen

 • De ondergrond hoeft vaak niet geëgaliseerd te worden;
 • Het is gemakkelijker zelf te leggen;
 • De vloeren zullen geen werking tonen bij verschillende temperaturen.

Welke ondervloer voor meer geluiddemping bij click PVC?

Bij click PVC vloeren heb je vrijwel altijd een ondervloer nodig. Deze zorgt dat de vloer goed op zijn plek blijft liggen en dat het contactgeluid (bij bijvoorbeeld lopen) gedempt wordt. Daarnaast zal de juiste ondervloer helpen bij het isoleren van je woning en egaliseren van de ondergrond.

KLANTEN VERTELLEN

ONZE KLANTEN aan het woord!

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
Jasper Bijlsma
Jasper Bijlsma
2022-09-28
Dit bedrijf is echt een aanrader. Onze vloer ligt er echt super strak in, en door de goede communicatie en begeleiding is alles soepeltjes verlopen👌👌 Top kwaliteit!
Daphne x
Daphne x
2022-09-18
Wat een toppers werken er bij Tebar! Ze hebben bij ons keurig de vloerverwarming gemaakt. Nette, hardwerkende vakmensen met een hart van goud. Ook als er nog iets aangepast moet worden, staan ze meteen op de stoep en herstellen dit meteen. Wat een topservice!! Wil je betrouwbare mensen die echt secuur zijn, dan kan ik Tebar Group zeker aanraden!
Pim Moolenaar
Pim Moolenaar
2022-09-12
Onlangs hebben wij door Tebar Group onze vloerverwarming laten vervangen en een nieuwe tegelvloer laten plaatsen. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en producten die zij geleverd hebben. De vloerverwarming zaten er binnen een week in! Ze werken netjes, komen afspraken na, en het is makkelijk en snel schakelen met ze. Vragen worden snel en helder beantwoord. Ook een telefoontje achteraf of we tevreden waren en misschien tips voor ze hadden, heel attent! Kortom; zeker een aanrader wil je je vloer aanpakken!
Beti Bo
Beti Bo
2022-09-06
Na plaatsing van mijn zoekopdracht voor het vervangen van de verdeelunit vloerverwarming nam Tebar binnen een dag contact op om een afspraak te maken voor een vooropname welke in dezelfde week al kon gebeuren. De dag na de vooropname kreeg ik de offerte al binnen welke er goed uitzag. Na de opdracht konden zij de klus nog in dezelfde week uitvoeren, dus alles super snel en voor een nette prijs gedaan. Zoek je een goed en betrouwbaar bedrijf voor je klus dan raad ik je beslist Tebar Group aan.
Liset Lodder
Liset Lodder
2022-08-15
Vorige week de mannen Tebar Group over de voer gehad voor vloerverwarming en tegels. Supermannen zijn het!!! Werken netjes,hard en dat in die bloedhitte. Alles ging in goed overleg en het was nooit te veel als je vragen had. Tegels donderdag besteld, maandag al geleverd!!!! Vloerverwarming ook mooi aangesloten..... ze waren iets vergeten en de volgende dag werd dat gelijk opgelost. Echt een aanrader dit bedrijf!!!!!
Ricardina Fortes Soares
Ricardina Fortes Soares
2022-07-21
Gisteren is onze project met Tebar group afgerond. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Zij hebben in onze nieuwe woning vloerverwarming en Klik PVC aangelegd, in alle 3 verdiepingen. Contact met hun is altijd goed geweest: zij reageren snel en komen zelf langs om elke situatie ter plaatse te beoordelen. Ook denken zij met ons mee: zo wouden wij de vloerverwarming hebben die wij later aan een duurzaam systeem kunnen omzetten. Hiervoor zijn wij goed door hun geïnformeerd naar de mogelijkheden. De levering van de PVC was niet goed gegaan (een paar pakken waren beschadigd). Dit hebben zij gelijk binnen 24uur gecorrigeerd. Zij hebben heel goed naar onze wensen geluisterd en tijdens de uitvoering was er continue communicatie. Alle betrokken medewerkers werken goed samen. Aan het einde hebben wij alles nog samen doorgelopen. Dit vonden wij heel prettig, dit geeft voor ons aan dat zij voor kwaliteit en goed service gaan. Wij raden zeker Tebar group aan. Ze zijn snel, flexibel en komen hun afspraken na.
Tianlei Miao
Tianlei Miao
2022-06-23
Quality and fast work! Perfect service. These guys really know what they are doing. When they arrived, the house was not fully cleaned up. They helped a lot with the cleaning such as laminate removal. Menke really thinks at the customer side, that is appreciated. Two-floor milling and installing work was finished within one day. Nothing more can be expected. Now I can continue the rest renovation work without any delay.
Barat Ebrahimi
Barat Ebrahimi
2022-06-19
Uitstekende service , mooie showroom en goed advies. Goede uitleg gekregen over verschillende pakketten die er mogelijk zijn.
Sapna Nabizada
Sapna Nabizada
2022-06-01
We waren op zoek naar een partij die alles voor ons kon uitvoeren en op korte termijn. Menke heeft ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. Tijdens de vooropname kwamen ze kijken of alles goed voorbereid was. Er werd geadviseerd om ivm warmtepomp te gaan voor hoofdverwarming en minimaal 16mm buizen met een hart op hart afstand van 10cm. Ze hebben prettig met ons meegedacht over hoe we konden zorgen voor een optimaal rendement van de voerverwarming icm warmtepomp en onze reeds liggende zonnepanelen. Echt een aanrader en het is een leuke deal geworden door de combinatiekorting die we kregen doordat we ook onze tegelvloer en badkamer hebben laten doen door ze.
Glenn K
Glenn K
2022-03-17
Leveren professioneel werk en staan je duidelijk te woord

KRIJG EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE

OFFERTE

Naam *
E-mail *
Woonplaats *
Telefoon *
Geschatte aantal m2
Wat voor type ondergrond ligt er momenteel ? 
Maak hier je keuze
 • Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, nader te bepalen tijdens gratis vooropname
 • Ik heb een zandcement dekvloer
 • Ik heb een betonnen ondergrond
 • Ik heb een houten ondergrond
Bericht/toelichting
0 of 1000
Drag and drop files here
or
Call Now Button