OVER ONS

WE STELLEN ONS GRAAG AAN U VOOR..

HOE HET BEGONNEN IS

Sinds 2004 hebben we meer dan 3000 vloerverwarmingen aangelegd in huizen, kantoren & projecten door nederland heen

Door plezier te hebben in het werk en te doen wat wij beloven hebben we een sterke groei door mogen maken.

Het begon met het plaatsen van vloerverwarming. Vervolgens vroegen onze klanten al vrij snel of wij ook de tegels of pvc vloer wilden leggen.


Alles onder één dak en één aanspreekpunt en projectadviseur. Gedurende alle diverse werkzaamheden. Dat sprak direct aan!


Het persoonlijke contact, niet alleen vooraf maar ook tijdens de uitvoering, maakt volgens onze klanten een wereld van verschil.


Vloerverwarming is de manier om te besparen in kosten en te winnen in comfort! Tevens uitstekend te combineren met een warmtepomp doordat het de ideale manier is om met een lagere temperatuur uw huis comfortabel warm te houden.


Tebar wil graag een aandeel leveren in het verduurzamen en het minimaliseren in het gebruik van fossiele brandstoffen etc.

Er zijn immers talloze alternatieven beschikbaar, en deze zijn inmiddels ook goed betaalbaar, om het huis warm te houden en te kunnen douchen of baden.


Tebar Group heeft onlangs een 2e filiaal in Breda geopend. Hier produceren we natuursteen op maat voor diverse toepassingen en projecten.

Neem ook gerust een kijkje bij onze reviews!

ONZE CORE VALUES

Onze visie. onze doelen. de leidraad bij het maken van keuzes. 

HET VERDUURZAMEN VAN UW WONING. DE TOEKOMST IS OFF GRID. WIJ STAAN ACHTER HET MINIMALISEREN VAN HEET GEBRUIK VAN FOSSIELE BRANDSTOFFEN EN WILLEN ONS STEENTE BIJDRAGEN AAN DE WERELD VAN MORGEN. 

VOOR nU. VOOR later. VOOR ONZE KINDEREN!

STABIELE PERFORMANCE

Door elk project na afloop te evalueren, komen we altijd verbeterpunten tegen.

Dit zijn de handvaten om het de volgende keer nog beter te kunnen doen.

LANGE TERMIJN PERSPECTIEF

De moeilijkste weg is vaak de mooiste weg. Goedkoop blijkt in de praktijk vaak duurkoop.

Tebar geeft graag eerlijk advies. Ook als dit betekent dat we u moeten waarschuwen voor het een of het ander bij de wensen van uw project.

PERSOONLIJKE GROEI

Door het evalueren van elk project waarborgen de de groei van het bedrijf. De groei van heet bedrijf is weer afhankelijk van de groei van de medewerkers. Zo is onze cirkel rond.

We voeren maandelijks een gesprek met onze collega's om te kijken hoe wij (Tebar Group) en zij (de medewerker) ervoor staan, om te vieren wat we bereikt hebben en tegelijk waar we de focus op gaan leggen.

Samenwerken door goed te communiceren!

MENSEN - ALLEMAAL VERSCHILLEND

Door open te staan voor nieuwe ideën en altijd met onze "yes we can" attitude een project te benaderen staan uw wensen altijd centraal.

TRANSPARANTIE & INTEGRITEIT

Tebar houd van All inclusive. Gewoon weten waar je aan toe bent. Door onze expertise weten we al snel de zwakke plekken van een project in kaart te brengen. Door op tijd te anticiperen en u op de hoogte te brengen voorkomen we teleurstellingen, onverwachte kosten en teleurstelling. 

Wij kunnen op korte termijn aan de slag!

Een prijs, een aanspreekpunt en een flinke stapelkorting!

ONDERZOEK - SUBSIDIES - OFF GRID WONEN

Er is veel beweging in de markt. Op het gebied van warmtepompen, duurzaam bouwen en logisch gebruik van schaarse materialen en stoffen.

Duurzaam Off Grid gaan wonen en leven zal steeds normaler worden, en zelfs de standaard.

Subsidies voor zonnepanelen, warmtepompen, Led verlichting en ga zo maar door.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Laat snel uw gegevens achter! Tebar neemt binnen 1 werkdag contact met u op. 


KLANTEN VERTELLEN

ONZE KLANTEN aan het woord!

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
Jasper Bijlsma
Jasper Bijlsma
2022-09-28
Dit bedrijf is echt een aanrader. Onze vloer ligt er echt super strak in, en door de goede communicatie en begeleiding is alles soepeltjes verlopen👌👌 Top kwaliteit!
Daphne x
Daphne x
2022-09-18
Wat een toppers werken er bij Tebar! Ze hebben bij ons keurig de vloerverwarming gemaakt. Nette, hardwerkende vakmensen met een hart van goud. Ook als er nog iets aangepast moet worden, staan ze meteen op de stoep en herstellen dit meteen. Wat een topservice!! Wil je betrouwbare mensen die echt secuur zijn, dan kan ik Tebar Group zeker aanraden!
Pim Moolenaar
Pim Moolenaar
2022-09-12
Onlangs hebben wij door Tebar Group onze vloerverwarming laten vervangen en een nieuwe tegelvloer laten plaatsen. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en producten die zij geleverd hebben. De vloerverwarming zaten er binnen een week in! Ze werken netjes, komen afspraken na, en het is makkelijk en snel schakelen met ze. Vragen worden snel en helder beantwoord. Ook een telefoontje achteraf of we tevreden waren en misschien tips voor ze hadden, heel attent! Kortom; zeker een aanrader wil je je vloer aanpakken!
Beti Bo
Beti Bo
2022-09-06
Na plaatsing van mijn zoekopdracht voor het vervangen van de verdeelunit vloerverwarming nam Tebar binnen een dag contact op om een afspraak te maken voor een vooropname welke in dezelfde week al kon gebeuren. De dag na de vooropname kreeg ik de offerte al binnen welke er goed uitzag. Na de opdracht konden zij de klus nog in dezelfde week uitvoeren, dus alles super snel en voor een nette prijs gedaan. Zoek je een goed en betrouwbaar bedrijf voor je klus dan raad ik je beslist Tebar Group aan.
Liset Lodder
Liset Lodder
2022-08-15
Vorige week de mannen Tebar Group over de voer gehad voor vloerverwarming en tegels. Supermannen zijn het!!! Werken netjes,hard en dat in die bloedhitte. Alles ging in goed overleg en het was nooit te veel als je vragen had. Tegels donderdag besteld, maandag al geleverd!!!! Vloerverwarming ook mooi aangesloten..... ze waren iets vergeten en de volgende dag werd dat gelijk opgelost. Echt een aanrader dit bedrijf!!!!!
Ricardina Fortes Soares
Ricardina Fortes Soares
2022-07-21
Gisteren is onze project met Tebar group afgerond. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Zij hebben in onze nieuwe woning vloerverwarming en Klik PVC aangelegd, in alle 3 verdiepingen. Contact met hun is altijd goed geweest: zij reageren snel en komen zelf langs om elke situatie ter plaatse te beoordelen. Ook denken zij met ons mee: zo wouden wij de vloerverwarming hebben die wij later aan een duurzaam systeem kunnen omzetten. Hiervoor zijn wij goed door hun geïnformeerd naar de mogelijkheden. De levering van de PVC was niet goed gegaan (een paar pakken waren beschadigd). Dit hebben zij gelijk binnen 24uur gecorrigeerd. Zij hebben heel goed naar onze wensen geluisterd en tijdens de uitvoering was er continue communicatie. Alle betrokken medewerkers werken goed samen. Aan het einde hebben wij alles nog samen doorgelopen. Dit vonden wij heel prettig, dit geeft voor ons aan dat zij voor kwaliteit en goed service gaan. Wij raden zeker Tebar group aan. Ze zijn snel, flexibel en komen hun afspraken na.
Tianlei Miao
Tianlei Miao
2022-06-23
Quality and fast work! Perfect service. These guys really know what they are doing. When they arrived, the house was not fully cleaned up. They helped a lot with the cleaning such as laminate removal. Menke really thinks at the customer side, that is appreciated. Two-floor milling and installing work was finished within one day. Nothing more can be expected. Now I can continue the rest renovation work without any delay.
Barat Ebrahimi
Barat Ebrahimi
2022-06-19
Uitstekende service , mooie showroom en goed advies. Goede uitleg gekregen over verschillende pakketten die er mogelijk zijn.
Sapna Nabizada
Sapna Nabizada
2022-06-01
We waren op zoek naar een partij die alles voor ons kon uitvoeren en op korte termijn. Menke heeft ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. Tijdens de vooropname kwamen ze kijken of alles goed voorbereid was. Er werd geadviseerd om ivm warmtepomp te gaan voor hoofdverwarming en minimaal 16mm buizen met een hart op hart afstand van 10cm. Ze hebben prettig met ons meegedacht over hoe we konden zorgen voor een optimaal rendement van de voerverwarming icm warmtepomp en onze reeds liggende zonnepanelen. Echt een aanrader en het is een leuke deal geworden door de combinatiekorting die we kregen doordat we ook onze tegelvloer en badkamer hebben laten doen door ze.
Glenn K
Glenn K
2022-03-17
Leveren professioneel werk en staan je duidelijk te woord
Call Now Button