Marmeren keukenblad

Een marmeren keukenblad maakt je keuken helemaal af. Het zorgt voor een luxe uitstraling en brengt sfeer! Daarnaast past het in vrijwel iedere stijl. Of je nu een klassieke of juist een hele moderne keuken wilt, met een marmeren keukenblad maak je het helemaal af. 

De kosten van een marmeren keukenblad

Ben je op zoek naar een marmeren keukenblad, dan zul je er snel achterkomen dat de kosten vaak een stuk hoger zijn dan bijvoorbeeld kunststof. Wat precies de kosten voor jou zullen zijn is lastig te zeggen. Dit hangt namelijk erg af van het formaat. Wanneer je weet hoe groot het blad is, kun je een globale berekening maken. Wil je exact weten wat de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Het onderhouden van een marmeren keukenblad

 

Wanneer je een marmeren keukenblad koopt, wil je natuurlijk dat deze lang meegaat. Onderhoud is dan ook erg belangrijk om de levensduur te verlengen en ervoor te zorgen dat deze er netjes uit blijft zien. Het is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk om op een aantal zaken te letten. Het voorkomen van zuurvlekken is bijvoorbeeld erg belangrijk, deze zijn namelijk lastig te verwijderen. Daarnaast is het verstandig om een speciale reiniger voor een marmeren keukenblad te gebruiken. Verder is het goed om na het reinigen het blad altijd met een doek af te nemen, hiermee voorkom je dat er kalkvlekken ontstaan. 

Verschillende kleuren van een marmeren keukenblad

Of je nu zoekt naar een donker of juist een licht keukenblad, het is allemaal mogelijk wanneer je kiest voor marmer. Het is erg belangrijk om hier goed over na te denken. De kleur bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in je keuken. Zo zien we vaak dat een wit keukenblad wordt gebruikt in klassieke keukens en een donker blad in moderne keukens. Door de verschillende kleuren en tinten kun je hier helemaal je eigen draai aan geven. Er is is dus altijd een geschikt blad voor jou!

 

Advies nodig bij het kiezen van een marmeren keukenblad of meer informatie over de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze specialisten kan je helpen met deskundig advies!